Transport, plaatsing en verankering van kluizen

Aangezien kluizen vaak een gewicht hebben van meer dan 100 kg, is het transporteren, plaatsen en verankeren geen dagelijkse klus die zo geklaard is. Het is daarom verstandig om een erkende, gecertificeerde installateur in armen te nemen.

Om te voorkomen dat een kluis eenvoudig meegenomen kan worden, wordt het verankeren van kluizen dan ook aangeraden. Volgens de Europese Norm voor inbraakwerende kluizen moet een kluis lichter dan 1000 kg worden verankerd. Het verankeren is niet complex maar dient wel correct uitgevoerd te worden om een goede hechting te realiseren.

In de winkelmand kunt u kiezen uit de diverse mogelijkheden voor transport, plaatsing en verankeren.
Bij 24Safe krijgt u standaard korting op plaatsen en verankering van kluizen.

Standaard levering

Gratis (boven de €25,-) bieden wij een standaard levering van uw kluis achter de eerste toegangsdeur, zonder verticaal transport, tenzij er een lift aanwezig is. Een standaard levering is exclusief plaatsing en verankering van de kluis. Dit geldt voor alle locaties in Nederland met uitzondering voor de Wadden eilanden.

Discrete verpakking

Als optie kunnen wij u gratis discrete verpakking aanbieden. Hiermee wordt uw privacy gewaarborgd.

Levering op etage plaatsing en verankering.

Het vervoeren, plaatsen en verankeren van kluizen vraagt om vakkundige kennis. Verschillende kluizen in ons assortiment zijn erg zwaar en daardoor lastig te vervoeren. Een ander aandachtspunt is dat inbraakwerende kluizen met een gewicht van minder dan 1000 kg volgens de Europese normeringen vakkundig gemonteerd dienen te worden aan de muur of vloer.

Wij bieden voor de kluizen een vast tarief aan voor het leveren, plaatsen en verankeren. Dit geldt voor alle kluizen boven de 15 kg met uitzondering van muurkluizen, vloerkluizen en muurbuizen. Voor dit type kluizen dient u een bouwkundige in de arm te nemen.